Lezingen

abn-ambassadeurs-video-still-08
‘Het BEGIN-concept is prettig concreet en leid je vanzelf langs alle belangrijke stappen om je persoonlijke visie op duurzaamheid scherper te krijgen. We hebben het gepresenteerd aan een bredere groep duurzaam betrokken collega’s. Het heeft hen, en mijzelf, verder op weg geholpen om de persoonlijke relevantie en impact scherper te krijgen op het brede en belangrijke thema van duurzaamheid.’
Tjeerd Krumpelman, Hoofd Business Advisory, Reporting & Stakeholder Management ABN AMRO | Duurzaam Bankieren

In mijn ‘BEGIN met duurzaamheid’-lezingen en workshops inspireer ik je graag om je eigen visie op duurzaamheid te ontwikkelen, en vanuit daar jouw unieke bijdrage helder te maken en (pro-)actief in te brengen. Ik geloof dat iedereen enthousiast kan worden voor dit onderwerp en dat het gaat om het vinden van jouw intrinsieke motivatie om bij te willen dragen aan het realiseren van een duurzame wereld voor ons allemaal.

De vijf BEGIN-stappen zijn een handvat om jouw ‘Why‘, ‘How‘ en ‘What‘ voor duurzaamheid helder te maken en in te vullen. Op een manier die bij jouw visie, interesses en kwaliteiten past, zodat het positief en motiverend is om nieuwe stappen te blijven zetten.

foto-van-carien-abn-lezing-gemaakt-door-tjeerd-krumpelmanDe afgelopen vijf jaar heb ik mijn boek ‘BEGIN met duurzaamheid’ geschreven, en de inhoud hiervan met verschillende workshops en lezingen getest, aangevuld en versterkt. Nu is het moment om dit handvat breed te delen. Ik wens oprecht dat dit bijdraagt aan een groeiende motivatie aan zo veel mogelijk mensen om ook te kiezen voor leiderschap in duurzaamheid.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor lezingen en / of interactieve workshops, kan je mij bereiken op telefoonnummer 06 – 267 24 330 en mailadres: ilona@con3bute.nl.

Dank je alvast voor je interesse en jouw bijdrage aan een duurzame wereld!